När man uppdaterat sin Wordpress site till https så kan det bli problem med blandade material som gör att siten fortfarande räknas som osäker.

Då finns det några tricks för att lösa det, vi har inte listat alla plugins och verktyg som finns utan där hittar ni själva det verktyg eller plugin som ni anser fungera bäst..

• Under inställningar så ställer man om siten till https:

• I rooten på själva Wordpress installationen finns en .htaccess fil.
    den når ni via FTP program eller ha en "Filmanager" plugin i Wordpress
    Lägg till nedanstående text i filen:
  • IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
    RewriteRule ^(.*)$ https://www.mysite.com/$1 [R,L]</IfModule>

• Eller så installerar du en plugin som kan göra jobbet.
    Vi har testat och använder "Better Search Replace"
    När du laddat ner, installerat och aktiverat så kommer den att aktiveras i "Adminpanelen" under "verktyg".
    Fyll sedan i och markera alla databastabeller som skall genomsökas, det finns en "prova utan att ändra" knapp som visar vad som sedan kommer att ändras.