När du ska välja ett lösenord till ditt e-postkonto så måste detta lösenordet uppfylla vissa krav, detta eftersom vi vill hålla hög säkerhet i våra system och minimera riskerna för att våra kunder skall få sina e-postkonton hackade.

Vårt krav på e-postlösenord är därför att det skall innehålla följande komplexitet;

• 8-20 tecken
  • en stor bokstav
  • en siffra
Vi applicerar dessa regler på alla nya e-postkonton och lösenord som byts. Befintliga e-postkonton kan därför använda mindre säkra lösenord tills dess att lösenordet byts. Det är starkt rekommenderat att byta lösenord om man misstänker att man har ett svart lösenord.